|
Premium pack birkaç soru |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Mugetsu11
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Aralık 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Mugetsu11
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 16 Aralık 2019 Saat 16:01 |
Selamlar,iyi forumlar
Aracım 2008 308 premium pack ilk peugeot aracım. Araçla alakalı takıldığım bazı noktalar var sizlere danışmak istedim.Araç için önerebileceğiniz bir aux veya bluetooth aparatı var mı ? (Birkaç yurtdışı videosunda araçta dahili bluetooth var gibi gözüküyor fakat ben bulamadım bu modelde bluetooth mevcut mu acaba ? ) Torpido gözünde 2 adet kırmızı ve beyaz giriş mevcut internette birkaç kablo gördüm fakat alıp denemedim araçtaki girişin aux olduğundan emin olamadığım için.Bu iki girişi tek giriş haline getirecek ve auxla bağlanan bluetooth aparatlarını kullanmaya olanak sağlayacak bir kit var mı önerebileceğiniz ? Birde kendi araçlarınızda tecrübe ettiğiniz tavsiye ettiğiniz led ampül var mıdır ? Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim herkese iyi sürüşler :) Herhangi bir aparat veya bluetooth yoksa görseldeki bu ürün iş görürmü acaba
Düzenleyen Mugetsu11 - 17 Aralık 2019 Saat 12:14 |
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11674 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aracın hayırlı olsun resimdeki iş görür aux vardır bluetooth yoktur.
şahsen led ampul kullanmıyorum osram veya narva sarı ampulleri tercih ediyorum
|
|
Mugetsu11
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Aralık 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Mugetsu11
|
Teşekkür ederim bu ürünü alıyorum ampülede dediğiniz markalarda bakıyorum
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17107 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aramıza hoşgeldin. Aracın hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanı dilerim.
1-premium pack lerde blutooth olması lazım aslında ama bu peugeot herşey beklenir. Aynı araçtan arkadaşımda var onda bluetooth var. dediğiniz aparak işinize yarayacaktır. ben mesla direk teyp arkasındaki aux çıkışına bluetooth aparatı almıştım. |
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Mugetsu11
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Mugetsu11
|
Teşekkür ederim hoşbulduk inşallah kazasız belasız binicez :) Bu gönderdiğiniz linkteki ürün birebir uyuyormu (renault olarak gözüküyor)aracıma taktıktan sonra herhangi bir ayar kurulum gerekirmi veya arıza ışığı yanarmı
Düzenleyen Mugetsu11 - 19 Aralık 2019 Saat 09:23 |
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17107 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
pardon hocam dikkat etmemişim. ilgili link. ben kendi aracımda kullandım hiç bir sıkıntı yaşamadım ses kaliteside çok güzeldi yani ben memnundum. sizin aracınızda aux çıkışı olduğu için aktif edilmesi gerek yok. takıldığı anda çalışacaktır.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Enes525230
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2023 Konum: İstanbul avrupa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Enes525230
|
Hocam bende 2011 Peugeot 308 1.6hdi comfortpack sadece radyo ve CD var galiba onerebileceginiz bir şekil varmı telefonu baglayabilecegim aux bulamadım varsada Bluetooth eklentisi alicam ama aux etkinleştirme falan gerekliymiş galiba onu nasıl yapabilirim yardımcı olurmusunuz
|
|
semihkr
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2023 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sanayide fln beynine bilgisayarla müdahale edip aux aktif ediyorlarmış. Source basınca çıkıyormuş ekranda. Sonrada teyp çıkarıp arkasına kablo ile istersen aux kablosu istersen Bluetooth aparat taktiriyorsun. İstanbul'da aparatı elden alabileceğimiz uygun bir yer var mıdır? Bir de aux aktif edebilecek yardımcı olabilecek bir arkadaş? İnternetten sipariş ile gelir aslında ama geç gelir, yola cikmadan hallolsa süper olurdu. Burda bir iki yere sordum yüksek fiyat verdiler maalesef.
|
|
semihkr
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2023 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sanayide fln beynine bilgisayarla müdahale edip aux aktif ediyorlarmış. Teyp çıkarıp arkasına kablo ile istersen aux kablosu istersen Bluetooth aparat taktiriyorsun. İstanbul'da aparatı elden alabileceğimiz uygun bir yer var mıdır? Aux aktif edebilecek yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı aranızda? İnternetten gelir aslında ama geç gelir yola çıkmadan hallolsa süper olurdu.buralarda sordum bir kaç yere ama yüksek fiyat verdiler. Yardımcı olabilecek arkadaş var mıdır ?
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |