![]() |
|
Peugeot 206 su fiskiye sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
HuseyinK ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Aralık 2019 Konum: Afyon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Aralık 2019 Saat 23:26 |
Arkadaşlar merhaba,
Aracım Peugeot 206 2006 model 1.4 HD modeli. Şöyle bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim. Aracıma marketlerde satılan antifrizli cam suyu aldım ve koydum. Bir süre sonra çalışan su fiskiyesi çalışmamaya başladı ve camlara su gelmemeye başladı ön arka her ikisinede önceden kolu çektiğimiz de su gelirken motor sesi vardı şimdi yyok. Silecekler çalışıyor. Sigorta DİE düşünerek tüm küçük sigortaları yenisi ile değiştirdim. Ham direksiyon altındakileri hem kaputtakinleri. Sorun ne olabilir maliyeti ne çıkar yardımınızı rica ederim..
|
|
![]() |
|
Karacocuk24 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 679 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Karacocuk24
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
silecek su pompalayan motora bak bi soketi vs çıkmış olabilir yada bozulmuştur tıkanmista olabilir ama hem arka hem ön aynı anda tikanabilirmi bilmem ama maliyetli birşey çıkmaz silecek su motoru 20_30 lira arası olması lazim
|
|
![]() |
|
HuseyinK ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Aralık 2019 Konum: Afyon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler yarın birde o motor bölümüne bakayım yapabilir miyim bulabilir miyim bilmiyorum ama şansımı deniyeyim 😀
|
|
![]() |
|
bu fiskiye motoru nerededir acaba kendim bakabilir miyim?
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
https://partsouq.com/ verdiğim sitede aracın şase no ile girersen bir çok parçanın detaylı resmi parça kodlarına ulaşabilirsin. crom sağ tuştan türkçe çevir ile dil seçeneğini düzeltebilirsiniz. kendiniz yapabilirsiniz öyle aman aman bir uğraşı yok ama teker ve davlumbaz sökülecek.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Teşekkürler...
|
|
![]() |
|
Ssedo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
Çok güzel siteymiş tüm detaylar var teşekkürler benim de arka cama su gelmiyor borulaea baktım orda da yok sanırım motoru bozuldu sağ tekerin davlumbazı altında diye biliyorum o motorun yeri
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |