![]() |
|
Anadolu yakasında işin ehli c4 ustası var mı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
S1m4k ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2019 Konum: İstanbul Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Kasım 2019 Saat 20:25 |
herkese selam yeni katıldım aracım 2012 model 1.6 hdi 85 binde citroen c4
Yeni aldım ve ekspertizde bunların değişmesini tavsiye ettiler. Buyrun ekliyorum Genel olarak nekadar tutar işçilik dahil? Ve Anadolu yakası pendiğe yakın önereceğiniz usta var mı Herkese teşekkürler şimdiden |
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle hoşgeldiniz piyasa bursada aşşağıda yazdığım gibi
1- silecek suyu deposu 350 tl ne gerek var çatlaksa silikon conta yapıştırıcısıyla yama
2- rod balan ayarı 100 tl (rodbalanscıya gidilecek) 3- aküyü jarz etmen demek şarj dinomosunun da kömürlerinin değişeceği anlamına geliyor . oto elektrikcisine gidilecek 4- Ön fren balataları 100 tl vardır 50 -100 tl de işciliği tutar firenciye gidilecek 5 -V kayısı değişecek al V kayışını tamircinin birine değiştirt kayışın takımı gergi rulmanıyla biraz tutar 50 -100 işciliği titar. 6- gelelimkran keçesine onu bilemiyorum araç dizel o servis işi 2500 kadar yolu olabilir. V kayışını yağlıyorsa tamiri şart (Tamir için yetkili servisi öneririm) 7- şarj ve marş bakımı bakımı 500 -600 tl tutar |
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
|
S1m4k ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2019 Konum: İstanbul Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne masraflı çıktı ya. Öneri var mı Anadolu yakası için citroenci?
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
aracınız hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanızı dilerim.usta konusunda istanbullu üyelerimiz yardımcı olacaktır. bütün işlemleri yaptırsanız 2000 tl gözden çıkarmanız gerekecek.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
ön balatalar 100 tl
silecek bidonu 100tl akü voltaj yüklemesi 30tl v kayış 80 tl işçilik 100tl arkadaşlar pendik oto sanayi citroen kaptan ve kartal oto sanayi ekip otodan ortalama aldığım fiyat bunlardır. uygun değil mi sizce ? sizin verdiğiniz fiyatlar çok geldi bana
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |