![]() |
|
Airbag faul arızası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Görkem güleren ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2019 Konum: Sivas merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Görkem güleren
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Kasım 2019 Saat 01:49 |
selamın aleyküm öncelikle Peugeot 307 araçım var 2002 model bu gün araçımın amortsör kulelerini degiştirdim degiştiriken silecek kolunu söktüler doğal olarak geri taktılar araçımı çalıştırdığımda airbag faul diye bir arıza verdi aküden söktüm kutup başlarını tekrar taktık 20 dakka kadar bu arızayı vermedi biraz yol kat ettikten sonra tekrar verdi ve sönmüyor sorun nerden kaynaklıdır acaba bu konuda bilgisi olan varmıdır acil yardımlarınızı bekliyorum
|
|
![]() |
|
Orçun.Dmr ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2014 Konum: . Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Orçun.Dmr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Korna caliyormu? Ve sadece direksiyon airbag hatasi mi veriyor?
|
|
Arabalar ikiye ayrılır Peugeot ve gerisi...
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
iki seçenek var biri arkadaşımızın dediği gibi direksiyon airbag sargısından diğer bir seçenek koltuk altı airbag kablolarından. tabi öncelikle arıza kodlarına baktırırsanız hangisi olduğu ortaya çıkar.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
omerb ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 579 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
amortisör kulelerini değiştirken airbag hatası almanız bayağı enteresan. Denk gelmiş de olabilir. Arkadaşlarımın dediklerine baktır bencede. Zaten bunları anlaman basit. Bu konuyu geçiştirme. Airbag devre dışı şimdi. Dikkatli ol lütfen. Hemen hallettir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |