![]() |
|
ARKA 3. STOP NASIL SÖKÜLÜYOR ? SORUN ÇÖZÜLMÜŞTÜR ! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
commandos07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Kasım 2019 Konum: EDİRNE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı commandos07
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Kasım 2019 Saat 17:20 |
Arkadaşlar 2 hafta önce peugeot 207 (2010 model 1.6 HDI Dynamic Paket) araç aldım. Aracın arka 3. stop lambasının dışı (kırmızı plastik kısım) boydan boya çatlamış. Benden önceki sahibi de soküp yapıştırmış ama tekrar takarken silikon sıkmış... İşin doğrusu çok kötü bir işçilikle yapmış. Ben tekrardan söküp temizleyip düzgün bir şekilde takayım diyorum. Fakat bir türlü sökemiyorum. Bagajın içerisinden bakılınca 2 adet beyaz-seffaf renk tıpa gibi bir şey var. Vida değil sağa sola dönmüyor. İçi dolu içine çubuk filan girmiyorum. İtiyorum çekiyorum bir türlü 3. stopun tırnaklardan kurtulup kendisini bırakmasını sağlayamadım. Bu 3. stop yerinden nasıl çıkıyor bilen var mı? Sinir oldum resmen 1 saat uğraştım bir türlü olmadı... Yardımcı olabilirseniz sevinirim teşekkür ederim...
Düzenleyen commandos07 - 16 Kasım 2019 Saat 18:38 |
|
PEUGEOT 207
|
|
![]() |
|
commandos07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Kasım 2019 Konum: EDİRNE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı commandos07
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar 2 adet plastiğe bastırınca kolaya çıkıyor... Benim aracımda stop silikonla yapıştırıldığı için çıkmıyormuş biraz daha zorlamak gerekiyor anladığım teşekkür ederim...
|
|
PEUGEOT 207
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kendiniz bulmuşsunuz hocam dediğiniz gibi basit bir işlemle sökülebiliyor. bilgilendirme içinde teşkkürler.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
scar1ove ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Kasım 2019 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
207 nin heryeri elle sokuluyor nerdeyse :) bagajdan tırnakları ittirince cıkıyor pek sağlam tutturulmmamıs zaten sıkıstırma olarak takılmıs. mesajını gec gordum. silikon ile yapısan hersey etil alkol ile kolayca cıkıyor. silikon ile yapıştırılmıs herhangi birşeyi alkol sıkıp 5 saniye bekleyerek kolayca sökebilirsiniz. kendi buluşumdur. alkol yerine limon kolonyası kullanın elinizde yoksa. kolonya da alkol zaten sadece limon aromalı. aynı işi gorür
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı commandos07
![]() ![]() ![]() ![]() |
Etil alkol işini bilmiyordum ama sayenizde öğrenmiş oldum. Bundan sonra başıma gelirse deneyeceğim. Teşekkür ederim...
|
|
PEUGEOT 207
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |