|
407 yol bilgisayarı ekranı arıyorum acil |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
SeckinSahin
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı SeckinSahin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 27 Ekim 2019 Saat 11:14 |
Herkese merhaba Bu ekran olmadan araç kör gibi hissediyorum. Ne yaptığımızı bilmiyoruz, araç uyarı veriyor mu belli değil. O yüzden acil bulmam gerek. Yardımlarınızı bekliyorum. Herkese teşekkürler şimdiden
|
|
kissme42
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2019 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
whisky
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2017 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 315 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sahibinden üzerinden bi satıcıdan aldım 1 yıldır sorunsuz kullanıyorum. 250 tl gibi bi rakamdı sanırım. eğer bulamazsanız numarasını özelden atabilirim. 2006 model bu arada benim araç
|
|
Ahmettt76
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Ekim 2020 Konum: Kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Ahmettt76
|
Numarasini atar misiniz
|
|
ocaliptus
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Ocak 2018 Konum: Keçiören/ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ocaliptus
|
https://tr.aliexpress.com/item/4000337508370.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.4c734c4dzZy8cB
Ben buradan aldım, 15 günde geldi.
|
|
06-15HT787
|
|
whisky
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2017 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 315 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bu gösterge panelindeki ekran. arkadaş bilgi ekranını diyor. konsolda ortada kalan. mesaj tarihime baktım eski kalmış. malesef numarasını silmişim.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |