![]() |
|
COZEMEDİGİM PROBLEM COZUMLERİNİZİ BEKLİYORUM |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
SalihSonmez ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2019 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SalihSonmez
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ekim 2019 Saat 11:22 |
Merhaba aracim 2006 model 206 1.4 hdi van
Aracim yolda giderken mesela 70le giderken sadece hiz gostergesi birden bire sifira iniyor veya 30 a 40a iniyor cikiyor kafasina gore hareket ediyor. Ve bu anlards ayagimi gaza bastigimda arabanin gaz pedali cok hassaslasip fazla tepki veriyor. Gaza basinca birden sekip hizlaniyor sanki koklemisim gibi dokunmam yetiyor videosunu cektim o anlarda sifir km ile gittigim icin aracin kmside yukselmiyor. Egr sorunu vardi ondan yapiyordur dediler egr yi körlettim. Gene ayni.
Düzenleyen SalihSonmez - 24 Ekim 2019 Saat 11:31 |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle aramıza hoşgeldiniz. sorun km hız sensörü hocam şazuman üzerinde muhtemelen o bozulmuştur. birde havadebimetreyi temizletin.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
SalihSonmez ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2019 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SalihSonmez
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tesekkur ederim deneyip bildirecegim
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3070 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hiz sıfıra düşünce gidilen kilometrede artış olmuyorsa kesinlikte hız. / km sensörü arızalıdır. Sonerin dediği gibi sensör şanzıman üzerinde ve tek vida tutuyor. Ama vida zamanla ısıdan dolayı kaynıyor ve o lanet vidayı sökmesi o kadar zor oluyor ki sorma. Benim usta abartısız iki saat uğraştı :) en son kaynakla ısıta soğuta anca çıktı.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |