|
gösterge ekranı |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
kissme42
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2019 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 10 Ekim 2019 Saat 18:10 |
merhabalar 2006 model aracımım gösterge ekranı ısınınca kaboluyor yazılar siliniyor.tamirmi olsa iyi yoksa yenisimi.yada çıkma satan varmı
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tamiri mümkün deil hocam malesf çıkma bakmanızı tavsiye ederim 250-350 tl arası bir fiyata bulabilirsiniz. sıfır 600 tl fazla bir fiyatı var.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
erkanengin
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2016 Konum: canakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı erkanengin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
selamlar sanırım artık tamiri yapılıyor. kacayapılıyor bılmıyorum ama videoyu bir izleyin.
|
|
kronos
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2019 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Selamlar kardeşim aynı sorun bende de baş gösterdi. Genelde arkasında yer dirençten arıza yapıyor. Problem de kronik bu ekranlarda. Neyse ben çok düşündüm. Sonra teybimde cd çalarında arıza olduğu için komple gittim Navimex'in 407 uyumlu ekranını ve teybini aldım. Çok iyi ve başarılı bir ürün eğer bütçen yeterli gelirse ise 1500-2000 TL arasında çok iyi bir cihaza sahip olabilirsin.
Ama yok dersen tamirini iyi bir elektronikçiye yaptırabilirsin. Bak bu videodaki direnci eğer elinden geliyorsa değiştirdiğinde sorun çözülüyor.
|
|
kissme42
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2019 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ilginiz için teşekkürler lakin bahsettiğim konu gösterge panelindeki lcd ekran
|
|
ocaliptus
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Ocak 2018 Konum: Keçiören/ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ocaliptus
|
Radyo üzerindeki göstergede sorun ise tamiri yapılabiliyor ya da arka KRONOS nickli arkadaşın dediği gibi multimedya taktırarak sorun çözülebiliyor. Ancak Kilometre göstergelerinin oradaki ekran benim de aynı durumda, ısınınca yazılar kayboluyor. Tamirini ben de bulamadım, 400-500 Tl. civarında ekran bulunabiliyor. Henüz değiştirmedim.
|
|
06-15HT787
|
|
ANTALYA0742
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2018 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ANTALYA0742
|
benimkide bozuldu malesef Antalyada yapan birisini bulursan banada haber eder misin?
|
|
kissme42
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
ANTALYA0742
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2018 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ANTALYA0742
|
sen yaptırdın mı ne yaptın ?
|
|
kissme42
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
henüz yaptıramadım 450 tl fiyat verdiler maddiyat?
|
|
ANTALYA0742
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ANTALYA0742
|
iyiymiş bana 550 Tl ye yaptılar 😕😕
|
|
kissme42
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sağlıklımı peki
|
|
ANTALYA0742
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ANTALYA0742
|
valla 10 dk sürmedi gayet güzel oldu.ekranin bir sürü özelliği varmış hiçbiri okunmuyor muş meğersem.
|
|
emirksk
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2019 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yol bilgisayarı ekranı ısı görünce pikselleşmesi diyot ya da kapasitör arızası yüzünden. soğukta bir sorun olmuyor. eliniz lehim tutuyorsa 3-5 liraya halledebilirsiniz, bozuk olan devre parçasını tespit edip değiştirin. yaptıracaksanız bulunduğunuz ildeki elektronik çarşılarına uğrayın cüzi bir miktara yaparlar.
|
|
ocaliptus
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Ocak 2018 Konum: Keçiören/ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ocaliptus
|
Antalya'da verilen linkteki adreste gösterge tamiri için 550 Tl. istiyorlar, millet sanki parayı Dim Çayı'ndan topluyor. Aynı ürünün sıfır fiyatı nakliyesi ile beraber aşağıdaki linkte 310 Tl. El insaf yani .
|
|
06-15HT787
|
|
ANTALYA0742
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ANTALYA0742
|
malesef pahalı ama çözümde yok mecbur onlara yaptiriyoruz sanki cep telefonu ekranı değişiyor....
|
|
ocaliptus
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ocaliptus
|
Çözümü belirttiğim linkten alıp, herhangi bir oto elektrikçisinde değiştirtmek, sadece hemen olmaz 2 ay sonra olur.
|
|
06-15HT787
|
|
kissme42
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aliexpesten alıp taktıran varmı varsa sonuç nasıl
|
|
omerb
2. Vites Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 579 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
valla biriniz paraya kıyıp alıp deneyeceksiniz. Benim aracımda böyle bir sorun olsa şimdiye çoktan almıştım. Gözü kara biri bekleniyor. Efendiler :)
Benim şahsi fikrim herhangi bir sorun olmadan gelmesi ve uymasıdır. Hatta fazla beklemek istemeyenler, ücretli kargoları seçip erken gelmesini sağlayabilir. Artık bu ürünler gümrüklü geldiği için, kaybolma olayı olmaz diye düşünüyorum Ama almadan satıcıya sorunuz. Mümkünse sizinkini söküp resim atınız satıcıya.
|
|
samizeldestan
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2019 Konum: Burdur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı samizeldestan
|
Navimex'in ekranında klima, yol bilgisayari ve geri görüş kamerası çalışıyor mu?
|
|
Peugeot 407 Executive Premium 2.0 Benzin + LPG 2005 Model
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |