|
2011 Model 3008 harici navigasyon hk |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
lostheaven
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2019 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı lostheaven
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 20 Eylül 2019 Saat 15:23 |
Öncelikle hepinize selamlar. Forumunuzu yeni kesfettim ve katilmaktan da mutluluk duyuyorum.
Kismetse onumuzdeki hafta 2012 model e hdi 3008 otomatik alacagim. Aracin uzerindeki orjinal ve begenilmeyen teyp sokulup navigasyonlu ekran taktirilmis. Bu yol bilgisayari vb. Ozelliklerin gorulmesini engellermi, direksiyondan kumandayi pasif hale getirir mi? Cevaplariniz icin simdiden tesekkur ederim
|
|
syilmazgil
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2023 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı syilmazgil
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Aynı sorunun cevabını ben de merak ediyorum. OEM bağlantılı multimedya cihazlarının araç bilgilerini gösterdiği, direksiyondan kumandada sorun çıkarmadığını idda eden satıcılar var. Ekrandan kumanda etmenin kolaylığını yaşamak iyi olur ama fonksiyonları etkilememeli.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |