|
Çekiş sorunu ve Eco |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Ceritoglu
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Ceritoglu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 23 Ağustos 2019 Saat 19:29 |
Merhaba arkadaşlar,
2015 Access 1.6 E Hdi araç aldık yaklaşık 140 bin km de. Daha önce kullanmadığım araç ve motor olduğu için emin olmadığım bazı konuları sormak istedim sizlere. -Araç seri değil, sollamaya geçtiğimde vites düşürüyor ama bağırdığı kadar gitmiyor. Örneğin hafif rampada bile ne yaparsam yapayım neredeyse kağnı oluyor hatta düz yolda bile dördüncü viteste 3500 devir ve 110km hızı hiçbir şekilde geçemiyor. Aracın normali bu mudur bilmiyorum? Ancak kalkışta falan gayet atik bir araç (gövdesine göre) -Start stop özelliği aktif olmasına rağmen dur kalklar da Eco ışığı birkaç defa yanıp sönüyor ancak devreye girmiyor. -Araca chip tuning yaptırıp memnun olan veya zararının fazla olduğunu söyleyebilecek dostların da bu konuda fikrini merak ediyorum. Kazasız belasız sürüşler
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |