![]() |
|
2005 model 307 sw kar ve s ışığı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yavuz gundogan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2019 Konum: pendik istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yavuz gundogan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Ağustos 2019 Saat 16:06 |
Merhaba arkadaşlar. aranıza yeni katıldım. Pendik te oturuyorum. 2005 model otomatik Peugeot 307 sw aracım var. Aracımda önce automatic gear fault ışığı yanıyor daha sonra da göstergede kar ve s ışığı yanıp sönüyor. sonra - işareti çıkıyor. Dün tamirciye gittim. Şanzımanı indirmem gerek dedi ve 6-7 bin tl. tutar dedi. Burada okuduğum kadarı ile selonoid ler değişince sorun çözülür diyen arkadaşlar var. Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan var mı? Bayram geliyor. Araç lazım. Usta arabayı bir yere götürme dedi. Fakat bu parayı hayatta ödeyemem. Bayram üstü yoksa fırsattır diye tamirci oyununa gelmiyeyim. Acaba selonoid leri değiştirsem düzelir mi? Yardımlarınızı bekliyorum
|
|
kazasız belasız hayırlı günler
|
|
![]() |
|
yavuz gundogan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2019 Konum: pendik istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yavuz gundogan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Selam. Arkadaşlar yok mu yardımcı olacak. Pejo özel servisi Kısa devre var ondandır diyor. 1500 tl. fiyat dedi. Benim eski manuel aracım varken gittiğim ustanın şanzımancı arkadaşı dükkandaydı. Sürüp test yaptı Beynin komple temizlenmesi lazım birde selonoid değiştireyim dedi 2500 tl dedi. Hangisi doğrudur acaba.
|
|
kazasız belasız hayırlı günler
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3069 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Her revizyon diyene inanmayın. Şimdiye kadar 2 kere işim düştü ikisinde de revizyon dediler. Birisinde selenoidle hallettim. Diğerinin şanzıman ile hiç alakası yokmuş.
Ümraniye tarafına yolun düşerse iyi bir şanzıman ustası önerebilirim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |