|
207 Sonradan Sis Farı Taktırma |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
xRoot
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2018 Konum: Elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 31 Temmuz 2019 Saat 17:32 |
Arkadaşlar merhaba.
2011 model 207 1.4 HDI Trendy aracıma sis farı taktırmak istiyorum. Aracımın ön görünümü şu şekilde; Ne gibi bir işlem yapılabilir? Bu konu ile ilgili araştırma yaptım ancak pek bir bilgiye ulaşamadım.. Sanırım öncelikle far delikli kapanların mevcut olması lazım..
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
merhaba tampon uygun sis far çerçevesi alıcaksın sis farı alıcaksın elektrik tesisatında büyük ihtimalle vardır yoksada cektiriceksin o kadar
|
|
xRoot
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2018 Konum: Elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sadece iki adet çerçeveye bile 500 TL fiyat veriyorlar.. Bu kadar masraflı olacağını düşünmemiştim :) Daha bunun lambası, işçiliği vs var...
|
|
Nurettin46
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2019 Konum: K. Maraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 78 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Nurettin46
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
sis çerçevelerine bi dünya para istiyor lanet adamlar 50 tl bile Etmez sadece plastik bir aksam düşünsene
Bendekide 2011 model tampon uygun fakat aparatları daha alamadım lamba ucuzda çerçeve çok pahalı yaw
|
|
xRoot
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hocam bunun yan sanayisi veya çıkması yok mudur?
|
|
Nurettin46
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2019 Konum: K. Maraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 78 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Nurettin46
|
Cikmacilarda muhtemelen vardır önden hașat olmamış bir 207 lazım
|
|
umydn
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Mart 2019 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
2009 diyor ama yinede bir bakın. Ayrıca 770 tl ye 2 adet sis farı çerçevesi almaktansa bu tamponu alın sis farı çerçeveleri sökün kullanın tamponuda satarsınız. :)
|
|
PEUGEOT 206 QUİKSİLVER 2004 1.6 16V ALÜMİNYUM GRİ
|
|
xRoot
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bu eski kasa tampon hocam o öndeki oval şekilden nefret ediyorum:) araba sırıtıyormuş gibi duruyor :)
|
|
Nurettin46
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Nurettin46
|
Dostum burdaki bize uymaz 2011 bizdeki, bide çerçeve far aliexpress ten buldum farlar 2 si 150 ye geliyor çerçeve de tane 90 lira falan var otoyedekmarket.com da bilginize
|
|
xRoot
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
SAliexpress linkini atar mısın
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |