|
3 arıza ışığı birden |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
muallim45
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2019 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı muallim45
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 25 Temmuz 2019 Saat 16:52 |
arkadaşlar merhaba
2013 model 3008 kullanıcısıyım. Aracım birkaç aydır bende. geçende uzun yolda (540km) üç arıza ışığını birden yaktı. yolda giderken araç birden ötmeye başladı. kontağı kapatıp araçtan indim. kilitledim. 5 dk sonra çalıştırdım kaybolmuştu. yolda 3 defa oldu. hepsinde de aynı yöntemle ışıklar söndü. yanan ışıklar üçgen içinde ünlem esp ve elektrikli park freni. araç çalışmaya devam ediyor ama. sebebini bilen varsa sevinirim.
|
|
muallim45
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2019 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı muallim45
|
esp değil ASR ışığıymış biri.
|
|
radyotolga
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Şubat 2024 Konum: Koceli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı radyotolga
|
eski entry yi hortlatacam ama...aynı sorun bende de çıktı..yabancı forumlardan görebildiğim kadarıyla sorun fren müşüründen kaynaklı olabiliyormuş. henüz fırsat bulup baktıramadım ama bende de abs esp ve auto handbrake hatası verip çekiş kontrolü devre dışı bırakıyor..ama otomatik el freni çalışmaya devam ediyor.
|
|
Nesocy
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2022 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Fren müşürü soketinden hocam başka yerlere bakmayın sebebi frene basınca soketin pinleri zamanla gevşediği için temasızlık yapıp hataya sebep oluyor çözüm ya yeni soket alıp değiştirmek yada benim gibi soketin pinlerinin arasına bakır tek kablo koyarak sıkıştıracaksın buda yine oynaya kadar 1 sene götürüyor
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |