![]() |
|
Dönerken arkadan sağdan gelek tek tık sesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cemsezgin06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2019 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cemsezgin06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2019 Saat 12:30 |
Kardeşim merhaba bende de 206 var.Arka torsiyon yeni yaptırdım.Bahsettiğin ses benden de geldi 3 defa ayar yapıldı geçmedi.Torsiyonla çamurluğun arasında bir vida var.Torsiyona bağlı benim araçta sağdaki vidayı gevşek bırakmışlar.Dönüşlerde gelen ses ondan kaynaklanıyormuş.Lifte kaldırdıklarında görürler.Çok şükür benim ses kesildi sende bir baktır bence.
|
|
CEM SEZGİN06
|
|
![]() |
|
kaan206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2019 Konum: EDİRNE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 465 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aracımla sağ ya da sola dönerken bazen tek bir tık srsi duyuyorum devam eden bir ses değil birsey atıyor gibi
Aracı salladığımda kucur bozuk yolda vs bu ses gelmiyor. Önden de gelmediğine eninim alt takım torsiyon amortisör vs yeni değişti
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |