![]() |
|
LPG ile giderken benzin İbresi Düşmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gurhansalman ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2019 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gurhansalman
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Temmuz 2019 Saat 08:16 |
merhaba aranıza yeni katıldım pegeout 2008 1.6 vti 2013 model 89 bin km arabam var daha 2 gün oldu. Aracı ilk aldığımda benzin ışığı yanıyordu bende 50 TL benzin attım sonrada gittim gazını fulledim. Fakat dün İstanbul'a gelirken fark ettim ki LPG ile yol alırken aynı zamanda benzin ibremde düşmeye eylimi gösteriyor neredeyse kırmızıya yanaştı bu durumda ne yapılabilir bilgisi olan var mıdır. Sorun ne olabilir biraz canımı sıktı bu durum
|
|
![]() |
|
Oquzz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Temmuz 2019 Konum: İskenderun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynı sıkıntı bende de var.
|
|
![]() |
|
SWotobanfaresi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2019 Konum: GÖLCÜK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SWotobanfaresi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende de 2003 sw 206 var. benim araba aynı zamanda bu benzin ışığı yandığı zamanların sabahında çalıştırdığımda stop ediyor, gaz yemiyor, tekliyor, gaza geçince düzeliyor. sadece motor soğuk olduğunda yapıyor bunu, enjektör değişimi, şamandıra değişimi, birçok şey yaptılar, çözüm sıfır. ben bu benzin bitti ışığının beyni etkilediğini düşünüyorum.PSA MODÜLÜ taktırın diyorlar, çözüm olurmu bilmiyorum. busorunu çözmek için toplam 1,125 tl masraf yaptım, artık yeni bir fikri denemeye korkuyorum. bu psa modülü çözüm olurmu bilen, çözen varmı.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |