|
Yükte aracın çok fazla çökme sorunu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Ese
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 10 Temmuz 2019 Saat 01:06 |
arkadaşlar öncelikle merhaba foruma yeni katıldım 2005 model partner 1.9 aldım genel itibariyle memnunum keyfi birkaç işlemin olacak tabi ama birkaç hafta ilerde öncelikle hararet sorunum var forumu komple okudum müşüre baktırıcam çünkü 110 ve neredeyse kırmızıya çıkıyor sonrasında baskı balata değişmek istiyor kanımca ama birde şöyle Bi sorunun var ki forumda konusu yok ve lafı bile geçmemiş öğrenciyim ama birkaç işim var İstanbuldan 350 km uzakta Bi yerden gıda alıcam bu araçla ama araca yük atınca yani araç daha dolmadan yere yatıyor arka tarafından amortisörleri sağlam şehirler arası yolda dikkat çekmemesi lazım yük en fazla 450 kg gibi en fazla 600 oda çok zor İstanbulda denedim 250 kg da bile yatıyor bu araca nasıl bir uygulama yapabilirim makas mı yoksa yaymı yoksa başka bilmediğim bişey varmı şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim bu konuyu iş olarak yapan varsa İstanbulda çok sevinir hemen uygulatırım saygılarımla
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
merhaba partner aslında yük taşıma aracı olmadığı için senin dediğin ağırlıklarda arkası çöker onuda engelleyemezsin ekstra birşeylerde yaparsan aerodinamigi bozulur araçta sıkıntı çıkar
|
|
Ese
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aerodinamik o kadar problem değil aracın zaten 800 kg istiap haddi var taşınmaması saçma olur zaten 5 kalıplı binse gene çöküyor abi yayları gerçekten yumuşak makas varmı onu göremedim
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |