|
308hdi 130 km ve üstü silkeleme sorunu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Vakay
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Haziran 2019 Konum: Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 23 Haziran 2019 Saat 11:40 |
Selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım 2008 model Peugeot 308 dizel aracım var . Aracı alalı bir ay oldu aracı aldıktan sonra fark ettim beşinci vites genellikle 120 170 km arasında bazen bir bazen ardarda 4 5 defa araç silkeleniyor tarif etmek gerekirse sanki yakıp da pislik geliyor muş gibi vuruntulu bir silkeleme yapıyor Her zaman değil ara sıra ama tam bir aracı soldamışken sorun önüne denk gelirse çok can sıkıyor aracı aldıktan sonra bu problemle karşılaşınca aracı aldığım kişi bakımı yeni yaptırdığını söyledi ama ben yakıt filtresinden olabilir diye tekrar bakım yaptırdım yakıt filtresi de yeni değişti 1000 km kadar bu problemi yapmadı şu ana kadar dört full depo yakıt aldım bir tanesi Petrolofisi diğer üç tanesi shell Ama aynı problem ikisinde de yaptı daha önce başına gelen oldu mu ?
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
öncelikle aramıza hoşgeldiniz. hocam bunun bir kaç sebebi var.
1-lastikler 2-ön tabla burçlerı 3-amortisör tulmanı ve takozları 4-ön aks rulmanı ve akslar bu parçaları kontrol ettirmenizi tavsiye ederim.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Necdet
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2020 Konum: Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yüksek ihtimal ile Krank sensörü arızası Krank sensörü nünü değiştirin aynı sorun bende de var di Krank sensörü değisti sorun halloldu...işçilik dahil 300 TL civarında bı masrafı var..
Düzenleyen Necdet - 30 Haziran 2020 Saat 13:33 |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |