|
c5 EMNİYET KEMERİ UYARI HATASI |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ersinzf
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Mayıs 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2019 Saat 13:41 |
Merhabalar;
Şöyle bir problemim var. Aslına bakarsanız aracım 2010 model C5 SPK. Aynı araçlar olduğunu düşünerek buradan sormak istiyorum. Ön yolcu koltuğunda kimse oturmadığı halde emniyet kemeri sesli uyarı veriyor. Sanki birisi oturuyorda emniyet kemerini takmamış gibi algılıyor. Mandalına basıyorum ses kesiliyor, bırakıyorum gene ötmeye başlıyor. Daha önce bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlarımız var mıdır? İyi günler.
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
o zaman hocam sizin sıkıntı emniyet kemeri yuvası içinde swich var o arızalı muhtemelen takılı kalmıştır. koltuk altına eğilirseniz emniyet kemeri bir kablo gider soketini çıkarıp bir de öyle deneyin .
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
ersinzf
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Mayıs 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Koltuk altındaki kabloları biliyorum, bir kurcalayım bakalım.
Cevap için ayrıca teşekkürler.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |