![]() |
|
Ege arızası ve yağ sıcaklık sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sonersoner10 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Haziran 2019 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sonersoner10
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Haziran 2019 Saat 08:13 |
herkeze hayırlı bayramlar aranıza yeni katıldım size bir sorum olacak bildi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Aracım 307 2004 model 1.4 HDI geçen hafta bir yıl önce Ege arızası verdi tamircimiz egryi temizledi sorunsuz kullandım bir hafta önce tekrar aynı hatayı verdi bu kez egryi sığır aldım taktırdım fakat Ege arızası almaya devam ediyorum ve arıza lambası yanıyor araç bazen 3000 deviri geçmiyor bazen geçiyor bazen çekişten çok düşüyor ve yerinde dahi kalkmıyor stop ediyor bı arada elektro bana degisti. Şimdi Ege yeni elektro vana yeni bu arızayı neden verir yardımcı olursanız sevinirim, acaba diyorum Ege'nin takılı olduğu yerli kurum doldu yeri kadar egzoz gazı gelmiyor eherki öyleyse nasıl temizlenir yada nasıl kontrol edilir tamircimi egzozcumu bakar biiyorum
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |