![]() |
|
Hangi Benzin Markasını kullanıyorsunuz? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
MertCakbak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MertCakbak
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ocak 2009 Saat 02:22 |
|
Peugeot için hangi benzin markasını kullanıyoruz.Fabrika çıkışı Total öneriliyor ama Turkiyedeki Total kalitesi tartışılır
Düzenleyen MertCakbak - 03 Haziran 2009 Saat 19:50 |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
total kullanıyuorum her zmm aynı ıstasyon ve aynı pompadan alıyorum gayet memnunum.
15 ytl 85 km :) Daha zamlı oldugu zaman + klıma + 130-150km hız Düzenleyen EmRaH - 23 Ocak 2009 Saat 08:26 |
||
![]() |
||
SİNAN GTI ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ağustos 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 219 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SİNAN GTI
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
shell 20 lıra 90km
|
||
![]() |
||
|
benzın mı ? |
||
![]() |
||
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
Aygaz kullanıyordum, o yüzden benzinide opet alıyordum 3-4 ayda bir 20 ytl lik:):):)
|
||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
||
![]() |
||
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
|
Shell yada BP farketmiyor.
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
shell
|
||
![]() |
||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
Her zaman aynı benzinlik aynı pompa Opet avro diesel.. bir sefer başka bir opetten mazot aldım 2 km. sonra mazotta su var ışığı yandı.. çıldıracaktım.. Banada ders oldu bir daha asla başka benzinlikten mazot almadım.. Uzun yolda da tercihim her zaman için şehir içindeki enzinlikler.. |
||
![]() |
||
|
bp den baska yerden almam tek ıstasyondan maslak cıkısındakı bp den...
|
||
![]() |
||
EMRE ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2008 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 418 |
|
+ aynen bpden başka yerden almam ve tek istasyondan alırım.uzun yolda giderken bile mola vereceksem bpde veririm başka yerde vermem
![]() |
||
![]() |
||
simsiyah ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ocak 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
|
ben shell'den alıyordum taki enjeksiyonlarda arıza yaşayana ve yolda kalana kadar yol yardımı çağırdım arızayı tesbit ettiler ve shell'den benzin almamamı önderdiler bizim araçlarımızda shell'in benziniyle ilgili sorunlar çıkıyor dedı "oktanları farklı buda tıkanmaya sebep oluyor dedi" AÇI'nın yetkili arkadaşı bu yüzden shell dışındaki istasyonları tercih etmemei ekledi o günden beri BP den alıyorum.
|
||
![]() |
||
barisaso ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2008 Konum: BAKIRKÖY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
|
markalar arasında değilde istasyonlar arasında seçim yapılmalı aynı markanın istasyonları arasında çok fark olabiliyor. ben o yüzden çobançeşme opet ve avcılar akpet i tercih ediyorum diğerlerinden en az 10 km daha fazla gidiyor
|
||
![]() |
||
2YUZ6 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eylül 2008 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
|
Arkadaşlar istanbulda BP istasyonlarında bir sahtekalık oluyor her BP istasyonu bir birini tutmuyor ben genelde Shell alıyorum aldıgım yer tek bir yer vede çok iyi aracı hiçbir şekilde etkilemiyor aynı şekilde 406 Coupe yede Shell den alıyoruz oda aynı hiçbir yan etkisi olmuyor ama bp den aldıgım zaman bir istasyon öbürünü tutmuyor daha az benzin doldugu bile oluyor bp de
![]() |
||
![]() |
||
|
evet buna bende katılıom bpye su katılıyor dıye de duydum ben |
||
![]() |
||
Çervato ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2008 Konum: İstanbul / Altu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 140 |
|
Tüketici dayanışması adına özellikle Altunizade OPET'i Çubuklu'dan B ağlarbaşı'na giderken önermiyorum çünkü geçen yıl motosikletime aldığım yakıt yüzünden motorum solvent kokusu verip tekledi ve karbiratürrü temizlemek zorunda kaldım.
Garanti verdiklerini duyduğm için yurt sathındaki tüm OPET'leri tercih ediyorum.
Samimi selamlarımla...
|
||
100 lira kazanıp 101 lira harcıyorsan rezil olursun, ancak 100 lira kazanıp 99 lira harcarsan vezir olursun!
|
||
![]() |
||
Çervato ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2008 Konum: İstanbul / Altu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 140 |
|
DÜZELTME= Altunizade OPETdeğil TOTAL demek istedim'i Çubuklu'dan B ağlarbaşı'na giderken önermiyorum
|
||
100 lira kazanıp 101 lira harcıyorsan rezil olursun, ancak 100 lira kazanıp 99 lira harcarsan vezir olursun!
|
||
![]() |
||
elenor ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2008 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 323 |
|
sadece bp alıyorum
|
||
206 HDİ 1,4
|
||
![]() |
||
Atakan-A ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mayıs 2009 Konum: Beylikdüzü Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
|
shell'den alıyorum 30 lira 60 km
![]() ![]() |
||
![]() |
||
SelmanBeber ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2009 Konum: kıbrıs- lefkoşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 261 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SelmanBeber
|
alpet ten alıyorum genelde hep aynı istasyondan şehir içinde 20 TL ortalama 90-100 kilometre
şehir dışında 150-170 kilometre...
haa bu arada burda benzin litresi 1,80 TL
|
||
3 in 1
FS 156 F-E-N-E-R-B-A-H-Ç-E |
||
![]() |
||
|
1,80 mı mazot ne kadar |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |