|
peugeot 208 yağ sorunsalı |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
maveth
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2016 Konum: sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2019 Saat 19:03 |
Herkese merhaba arkadaşlar bugün sanayi bölgesine gittim 20bin km için bakım yaptırıcaktım daha önceden temin ettiğim yağ filtresi , polen filtresi , motor filtresi kartel tapa ve pulu yanımda götürdüm usta senin aracına motul koyalım dedi motul 8100 x-clean FE 5w30 koydu filtreleri değiştirdi ödeme yaptım birkaç km sonra eve geldim kafama takıldı motul sitesine girdim aracıma uygun olan yağ seçici başka bir ürün öneriyor daha önce total quatz ineo ecs 5w30 kullanmıştım şimdi bu yağı kullanmaya devammı etmeliyim yoksa yeniden total mi koymalıyım aracım 1.0 vti 2015 model şimdiden cevaplar için teşekkür ederim..
Düzenleyen maveth - 13 Mayıs 2019 Saat 19:05 |
|
İşte
|
|
oguzhan53
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 266 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan53
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
kaliteli yağ kullanılmış ve modeli 5w30 eski yağınızla aynı kalınlıkta böyle devam edebilirsiniz problem yok, üreticiler yağın parçalar arasında yaptığı film tabakası nedeniyle sık yağ markası değişimi tavsiye etmezler bir sonraki bakımda motula devam edin.
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aynen sıkıntı olmaz hocam.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
maveth
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2016 Konum: sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Teşekkür ederim hocam cevaplar için artık değiştirmem markayı .
|
|
İşte
|
|
cihanozcelik
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2019 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı cihanozcelik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
ses kesilsin diye kalın yağ koyabilirsin ama çok hatalıymış.. üstteki lifterleri yağlamasını iyi yapamıyormuş.. :(
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |