![]() |
|
Pevgeout partner 2.0 hdi 150yi zor geciyo |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Sabricivelek ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mayıs 2019 Konum: Istanb Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sabricivelek
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Mayıs 2019 Saat 16:37 |
oncelikle selamın aleyküm aracim pevgeout partner 2.0 hdi aracim 150ye kadar rahat geliyo ondan sonra zorlaniyo ve 3 4 5. Viteste 3000 bin deviri gecmiyo turbo degisdi sorun cozulmedi aracimda herhangibiiarazii isik yanmiyo ne yaptiysam cozemedim ve yakmayan araba yakiyo en son gordugum hiz 180 onuda cikmak icin 2 3 dk dip gaz basmam gerekti o hizla giderken yokusa geldimi araba hızıni dusuruyo ve cekmiyo gibi bisey oluyo basina gelen bi yardim etsin sorun nedir
Düzenleyen Sabricivelek - 01 Mayıs 2019 Saat 16:40 |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle aramıza. Hocam muhtemelen turbo elektrovana sorunlu sizin araçta
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
makwen ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2800 deviri geçmemenin bir çok sebebi olabilmekle beraber aynı sorunla bir çok acemi nalbant kazığı yeme sonrasında egr valfi arızası tesbitiyle ancak kurtulabildim. Hdi lerde egr valfi kroniktir herhangi bir çıkmacıya gitsen bunu duyamayabilirsin zira çünkü o egr satmak isteyecektir. Ben egr yi değiştirmek yerine bir eleltronik ustasına iptal ettirerek 3 yıldır aracı böyle kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım. Sorunun çözümüne gelesiye kadar 3 usta dolaştım ve sorunun çözümünden daha fazla para harcadım umarım sen en kısa ve ucuz yollu çözüme ulaşırsın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |