|
208 Arka Park Lambası Hk. Yardım İstiyorum. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
sercanokten
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2017 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sercanokten
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 15 Mart 2019 Saat 08:09 |
Merhaba Arkadaşlar,
2012 model 208 aracımın park lambalarını yaktığımda arka parklarda olan, sıra sıra olan ledler(ya da ampul) bulunmaktadır. Bunlardan 1 tanesi yanmamaktadır. Konu hakkında bilgisi olan daha önce başına gelmiş olan varsa yardımlarınızı bekliyorum.
|
|
maximusti
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
|
ampülü patlamıştır, veya oksitlenmiş olabilir, söküp kontrol edip, sorun varsa değiştirmen gerekir, çok pahalı ve zorlayacak birşey değil .
|
|
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|
gecegöz
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 107 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hocam şuanki sorununuz malesef kronik bir 208 problemi olan ledlerin zaman içinde bozulmasıdır, stop degişmeden sorunu çözmeniz zor.
|
|
sercanokten
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2017 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sercanokten
|
Yanmayan led için muayenede ağır kusur olarak geçme durumu var mıdır? Park lambaları ile ilgili maddeler ağır kusur olarak gösteriliyor ama 1 tane led yanmaması ağır kusur olarak karşıma çıkar mı ya da insiyatif kullanılabilecek bir unsur mudur?
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |