![]() |
|
Peugeot partner kalorifer içeriye pis koku üflüyo |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Salim Deveci ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mart 2019 Konum: België Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Salim Deveci
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Mart 2019 Saat 03:01 |
merhaba form üyeleri ben bugün üye oldum belçikadan katılıyorum benim Peugeot partner 2009 model motor ısınınca sıcağı açtığımda içeriye dayanılmaz pis koku üflüyor sanki yanık mazot 1.6 hdi motor enjektörlerden biri bugün baktım hafif kaçırıyor bu koku ondan olabilir mi motorun üstündeki pis hava nasıl kalorifer kanalı ile içeri alabilir eğer oysa yardımlarınız için şimdiden çok teşekkkür ederim birde korna bazen çalıyor bazen çalmıyor iyi geceler
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle aramıza hoşgeldiniz. polen filtresinde ıslaklık varmı hocam yada motor kısmında yalıtım keçelerinde ıslaklık olursa bu tip kokular olabiliyor. klima dezenfekte spreyleri var onlardan alıp bir deneme yapabilirsiniz. birde sıcakta bu koku geliyor bir klimayı açıp öyle deneyebilirmisiniz.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |