![]() |
|
Yag filtresi kaçağı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Orkunmmk0689 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2019 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Orkunmmk0689
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2019 Saat 13:36 |
Sa arkadaşlar 307 xt aracım var yag filtresinin ordan kaçırıyor bu ağrıza daha öncede vardı yaptırdım ortalama 4000 bin km sonra gene başladı ayrıca direksiyon sağa sola çevirince kapi kicirtisi gibi ses gelmeye başladı sizce neden olabilir bu yag filtresi sorunu sizinde başınıza geldimi cvp larınız için şimdiden teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
fatihpejo ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2017 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatihpejo
![]() ![]() ![]() ![]() |
aynı sorunu yaşadım filtre contasındandır diyerek iki defa filtreyi değiştirdim, usta kapağı değiştirmek gerek, bunlarda kronik şefi, 75 tl ye sıkışmış, onu değiştirince düzeldi
|
|
![]() |
|
Orkunmmk0689 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2019 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Orkunmmk0689
Kapak derken onu anlamadım başkan ne kapağı değiştirelim dedi bide 75 tl ye mal olan hangisi
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadasin dediği Yağ filtresi içine konulduktan sonra sıkılan kapak.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Orkunmmk0689
Çok teşekkür ederim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |