![]() |
|
Kısa far aydınlatmıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bybartu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2019 Konum: Şırnak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ocak 2019 Saat 21:16 |
Merhaba arkadaşlar 2006 model 307 aldım farlarım çok iyi aydınlatmıyor yağmurlu havada özellikle önümü göremiyorum diyebilirim sağ farın içi hafif buğulanmış ama diğerinin de çok etkisi yok yani ustaya götürdüm komple farları değiştirmen gerekiyor dedi onuda araştırdım sıfır far çifti 1250 lira dediler şırnak silopi böşgesinde yaşamaktayım askerim imkanlarda kosıtlı burda yardımcı olacak birisi var mı acaba teşekkürler şimdiden
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba farların içindeki aynada sorun yoksa işi iyi bilen birine farları temizletebilirsin. Resmini koyarsan yorum yapalım. En kötü çıkma far alır takarsın
|
|
![]() |
|
bybartu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2019 Konum: Şırnak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Bugün resmini çekip koyucam inşallah hocam
|
|
![]() |
|
LUDACRIS ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2017 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
Sen usta dediğin şeyi değiştir...
Bayılıyorum şu sök takçılara...
|
|
![]() |
|
LUDACRIS ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2017 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
Ayrica detay resim vs ekleseydin.
Mercekli ise tozlanma şansı var Düz far ise camın kötüdür Ayrıca eski sahibi çok dandirik bisey takmıştır. Zaten yagmurda araba farı göstermezki
|
|
![]() |
|
Gokcesel ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
Hocam farlarınızın durumu nedir? Eğer camları sararmış ve mercekler karardıysa aydınlatmaya olumsuz etkisi olur. Önce bulunduğunuz şehirde temizletme imkanınız varsa farlarınızı ve merceklerinizi temizlettirin ve güzel bir ampül kullanın. Ampül olarakta https://urun.n11.com/ampul/h1-megalight-ultra-120-general-electric-P209449415 linkteki ürünü öneririm. 307 aracımda kullanıyordum ve gayet memnundum aydınlatmasında.
Eğer temizletme yoluyla ilerleme kaydedemezseniz ya sıfır far alacaksınız ya da temiz çıkma bir far alacaksınız maalesef. |
|
![]() |
|
Hepinize teşekkür ederim yorumlar için sabah çekip atıcam farları işe giderken mercek far var üstünde evet bi resminide görün ona göre ne derseniz bir yol izlicem inşallah çok sağolun
|
|
![]() |
|
deneme51 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2014 Konum: manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
farlarin ici iyiyse otoboyaciya ince zımpara ve pasta cila ile camları parlatin sari ampul kullanın ve far cevresini şeffaf silikonla kapatin buğu yapmasin su almasın en iyi çözüm bu 2 ay önce yaptırdım memnunum
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
hocam hızlıresim.com yükleyip linkini atarsanız fotolarınız gözükecektir.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |