![]() |
|
Yağ seviyesi ve su sıcaklığı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Pejocuatila ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Temmuz 2018 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Pejocuatila
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2018 Saat 21:05 |
iyi akşamlar. Bir süredir anahtarı çevirdiğimde yağ seviyesini( zaman zaman) ekranda minimumda gösteriyordu. Yağ seviyesini çubukla ölçtüğümde normal görünüyordu. Biraz oyalanıp kontağı açtığımda normal görünüyordu. Arabayı kullanmaya devam ettim.
Bugün soğutma suyu sıcaklık göstergesi kırmızı alana geldi. Durdum, kaportayı açtım. Yağ çubuğuna baktım normaldi. Su taşma kabı doluydu, beklemen kapağı açtım su sıcak değildi. Radyatör soğuktu. Sorun ne olabilir yazarsanız sevinirim.
|
|
![]() |
|
Aykutemre92 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Aykutemre92
![]() ![]() ![]() ![]() |
Devirdaim motorun bozuk olabilir su sıcak değilse tahminimce
|
|
![]() |
|
Karacocuk24 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 679 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Karacocuk24
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
termostat - hararet müşürü - devirdaim kontrol edilecek hocam. öncelikle ucuzdan başlayın termostat değiştirin devam ediyorsa hararet müşürü oda olmazsa devirdaim ve radyatörü kontrol ettirin.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Pejocuatila ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Temmuz 2018 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Pejocuatila
cevaplarınız için teşekkür ederim. Pejo citroen özel servisine geldim sanayide. Sonucu yazarım
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Pejocuatila
Araçta Termostat yokmuş. Radyatör ve devir daim pompası kontrol edildi onlarda sıkıntı yok. Yüksek devirde kullanarak aracı denedim ısı 70 dereceyi geçmedi.Usta elektronikçinin bakması lazım elektrik-elektronik bir sıkıntı var dedi.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ondan önce hocam aracı bilgisayara bağlayıp dijital olarak su sıcaklığınada bakın derim.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Pejocuatila
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |