![]() |
|
207 sağ ön çıkma far lazım? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
black_jeruz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı black_jeruz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Kasım 2018 Saat 19:09 |
|
merhaba arkadaşlar elinde fazla 207 sağ ön far olan varmıdır acaba aciliyeti yok 08/2019 tarhine kadar muayene var çıkmacılarda bulamadım?
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
0531 363 67 66 nolu numaradan efeye ulaşıp sorarmısın belki elinde çıkma olabilir
|
||
![]() |
||
black_jeruz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı black_jeruz
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Çok saol kardeşim teşekkür ederim en kısa zamanda ariyacam
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı black_jeruz
|
aradım gökhan kardeşim ama elinde yokmuş teşekkürler ilgin için tekrar, aslında başakşehirde bitane çıkmacıda buldum ama ayakları kırık diyor. Alıp sadece camını değiştire bilirmiyim acaba?
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı black_jeruz
|
elinde çıkma far olan yokmu arkadaşlar istanbul içi elden teslim alınır uygun bir fiyat mukabilinde
![]() |
||
![]() |
||
Nurettin46 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2019 Konum: K. Maraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 78 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nurettin46
|
dostum inanabiliyormusun bende çıkma güneşlik arıyorum adam nekadar hayvanca binmişki taa oradaki aynalari sen nasıl düşürebiliyorsun 207 1.4 benzinli active 8 gün oldu alalı lanet olsun 32 milyar para ver uğraştığın işe bak torpido da sonradan gördüm kırık içi ve torpido kapağı da gri çıkma takılmış yeni farkettim şerefsiz adam
|
||
![]() |
||
27BEN80 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Eylül 2018 Konum: GAZİANTEP Durum: Aktif Değil Mesajlar: 87 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
alırken biraz dikkat etmek lazım böyle sıkıntı çıkaracak işler oldumu morel bozuyor tabi alırken görsen en azından fiyat kırarsın veya vazgecersin.
|
||
BARAN
|
||
![]() |
||
Nurettin46 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2019 Konum: K. Maraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 78 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nurettin46
|
![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı black_jeruz
|
dostum istanbul içindeysen avrupa yakasında atatürk sanayide bikaç çıkmacı var oradan bakabilirsin ne lazımsa ama far işi sakat ben zor bulabildim valla :D ...
Düzenleyen black_jeruz - 05 Nisan 2019 Saat 14:29 |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nurettin46
|
yok kardeş farda sıkıntı çekmiyorum yaa bayağı heryerde var 2011 207 1.4 vti bendeki
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |