![]() |
|
207 sağ ön çıkma far lazım? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Nurettin46 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2019 Konum: K. Maraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 78 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nurettin46
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Haziran 2019 Saat 19:07 |
|
yok kardeş farda sıkıntı çekmiyorum yaa bayağı heryerde var 2011 207 1.4 vti bendeki
|
||
![]() |
||
black_jeruz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı black_jeruz
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
dostum istanbul içindeysen avrupa yakasında atatürk sanayide bikaç çıkmacı var oradan bakabilirsin ne lazımsa ama far işi sakat ben zor bulabildim valla :D ...
Düzenleyen black_jeruz - 05 Nisan 2019 Saat 14:29 |
||
![]() |
||
Nurettin46 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2019 Konum: K. Maraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 78 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nurettin46
|
![]() |
||
![]() |
||
27BEN80 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Eylül 2018 Konum: GAZİANTEP Durum: Aktif Değil Mesajlar: 87 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
alırken biraz dikkat etmek lazım böyle sıkıntı çıkaracak işler oldumu morel bozuyor tabi alırken görsen en azından fiyat kırarsın veya vazgecersin.
|
||
BARAN
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nurettin46
|
dostum inanabiliyormusun bende çıkma güneşlik arıyorum adam nekadar hayvanca binmişki taa oradaki aynalari sen nasıl düşürebiliyorsun 207 1.4 benzinli active 8 gün oldu alalı lanet olsun 32 milyar para ver uğraştığın işe bak torpido da sonradan gördüm kırık içi ve torpido kapağı da gri çıkma takılmış yeni farkettim şerefsiz adam
|
||
![]() |
||
black_jeruz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı black_jeruz
|
elinde çıkma far olan yokmu arkadaşlar istanbul içi elden teslim alınır uygun bir fiyat mukabilinde
![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı black_jeruz
|
aradım gökhan kardeşim ama elinde yokmuş teşekkürler ilgin için tekrar, aslında başakşehirde bitane çıkmacıda buldum ama ayakları kırık diyor. Alıp sadece camını değiştire bilirmiyim acaba?
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı black_jeruz
|
Çok saol kardeşim teşekkür ederim en kısa zamanda ariyacam
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
0531 363 67 66 nolu numaradan efeye ulaşıp sorarmısın belki elinde çıkma olabilir
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı black_jeruz
|
merhaba arkadaşlar elinde fazla 207 sağ ön far olan varmıdır acaba aciliyeti yok 08/2019 tarhine kadar muayene var çıkmacılarda bulamadım?
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |