![]() |
|
206 torsiyon hk yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ertugerol26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Nisan 2018 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ertugerol26
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Ekim 2018 Saat 18:06 |
Merhaba Peugeot 2005 model 206 1.4 benzinli pop art kullanıcısıyım çok agresif araç kullanmam ama sol arka teker içeri doğru bakmaya başladı ve çukurlardan geçerken vuruyor bugün bir yere gösterdim adam karşıdan baktı ve komple torsiyon inecek bilyalar dağılmış mil tornaya girecek fişekler koptuysa onlar değişecek dedi sadece baktı ve bunları söyledi bana biraz sanki kazıklamak istiyormuş gibi geldi varmı Eskişehir ve çevresinde yaptırabileceğim güvenebileceğim işinin Eğli sağlam usta arkadaşlar çok teşekkür ederim şimdiden
|
|
![]() |
|
Brcbyrktr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2017 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 227 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Brcbyrktr
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kardeşim aynı sorun benimkindede var malesef.. tekerlerde dönülük yok ama sıkıntıları söyleyip alttan baktıkları anda ustaların söylemleri hep aynı..nerdeyse 1500-2000 Tl.civarında ederi varmış.. parçaları ufak tefek almaya başlıyacam bende.İşi bilen temiz ve güvenilir bir usta lazım dediler..yoksa bir süre sonra tekrar peydahlanırmıs bu.Allah yardımcımız olsun.
|
|
![]() |
|
ertugerol26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Nisan 2018 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ertugerol26
![]() ![]() ![]() ![]() |
Valla hiç sorma doğru düzgün usta bulmak zor bide dedim parçaları ben alayım söyle ne gerekiyorsa yok diyo benim parçalarım var bir beş yapıp verecek Allah yardımcımız olsun
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sorun muhtemelen torsiyon arkadaşlar geçen sene 600-700 tl civarına yapılıyordu.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |