![]() |
|
KONYADA İKAMET EDEN ARKADAŞLAR SERVİS |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
emrah_860 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2017 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 142 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emrah_860
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Ekim 2018 Saat 09:57 |
Konyada ikamet eden arkadaşlar varsa bana iyi bir özel servis ismi verebilir mi acaba aracın bakımı yaklaşıyor
Birde benim aracım da usb girişi yok taktırılabilir mi ki Düzenleyen emrah_860 - 22 Ekim 2018 Saat 10:04 |
|
£MY__
|
|
![]() |
|
a41109 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Haziran 2019 Konum: YOZGAT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
PEJO EFE SERVİSİ İYİDİR.
|
|
![]() |
|
01MRT ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Eylül 2019 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Henüz gitmedim ama Tuğra ya gideceğim gibi gidenler memnun birkaç kezde telefonda görüştüm ustaya işini biliyor izlenimi verdi.
|
|
![]() |
|
bilisimci01 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2019 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bilisimci01
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
karamanlıyım ama EFE PEJO ya gidiyorum gerçekten çok iyiler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |