|
Peugeot 406 Yakıt Sorunsalı |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
burakipek34
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Ekim 2018 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı burakipek34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2018 Saat 03:22 |
|
Merhaba herkese keyıfli sürüşler.
Bugün 406 aracıma 55 tl gaz aldım tl fiyatı 3.46 fakat 75 km gitti ara ara 100 140 arası 10 dakıka kadar gidildi minimum 90-100 40 dakika kadar orta ve yoğun trafik arası yol gidildi. Bu sonuç beni çok üzdü ve LPG sistemi kötü montajlı biliyorum ama yine de çok ve kaputu açınca müthiş bir hava sesi var yaklaşıp dinledim ve gaz kelebeğinin oralardan geliyor. Sorun ne olabilir aşırı yakıt tüketimi var. Saygılar
|
||
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
burak 0538 322 89 43 nolu numaradan turan ustaya ulaş gd akademi spor salonunun çaprazında yeri randevu alıp git sorununu çözer peugeotturkey gökhan yönlendirdi dersin siyah 3008 hatırlar o
|
||
KvncKR
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hangi şehirde oturuyosunuz ?
|
||
burakipek34
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Ekim 2018 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı burakipek34
|
|
Ben
İstanbul Ataşehir de yaşıyorum istanbul içinde mi bu usta acaba ?
|
||
burakipek34
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı burakipek34
|
|
İstanbul Ataşehir de yaşıyorum. Aracımı çok seviyorum ama bu sorun beni çıldırtacak
|
||
burakipek34
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı burakipek34
|
|
Hangi Gd academi acaba rica etsem tam tarif verir misimiz
|
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |