![]() |
|
GAZDA ÇALIŞTIRMAK İSTEYİNCE KIRMIZI IŞIK YANDI |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
307XS307 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 158 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2018 Saat 01:06 |
merhaba arkadaşlar. araba sıralı sistem atiker. ve benzinde zor çalıştığı için son 2 gündür arabayı gazda çalıştırdım. bugün yine gazda çalıştıracakken ve gaz full olmasına rağmen düğmeye basılı tutup gaza geçtikten sonra kontağı çevirdim ama gaz göstergesinde kırmızı ışık yandı ve dıt dıt dıt uyarı sesi oldu araba çalışmadı. bende yine 3-5 deneme ile benzinde çalıştırdım. bu neden olmuş olabilir ?
aklıma şu geliyo. haliyle gazda çalıştırmak pek sağlıklı bi durum değil ve son 2 gündür gazda çalıştırdım diye ve acaba diyorum araba beni ikaz mı ediyo gazda çalıştırmamam için. yoksa başka bi durum mu
|
|
![]() |
|
KvncKR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lpg de çalıştırdıktan sonra veya benzinden lpg'ye geçince yoğun bir gaz kokusu varmı ?
Düzenleyen KvncKR - 11 Ağustos 2018 Saat 09:45 |
|
![]() |
|
307XS307 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 158 |
gaz kokusu hiç yok
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Toplamda kaç kere çalıştırdınız. Bazı lpg kitlerinde sınırlama vardır. Mesela lovatoda ilk çalıştırmayı en fazla on kere yapabilirsiniz. Sonra sıfırlatmak gerekiyor. Kitapçıkta yazan bilgi bu.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |