|
ARAÇ İÇİ YAN DİREKLERE KAMERA NASIL TUTTURULUR ? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
307XS307
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 158 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 03 Ağustos 2018 Saat 22:33 |
merhaba arkadaşlar araç içi yan direklere kamera koymak istiyorum ama nasıl tuturulur bi bilginiz var mı ? yani özel bi montaj mı gerekiyo yoksa yan direkler için satılan bi ürün varmı ?
|
|
Selçuk55
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2018 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Okul servis araçlarına okul paketi yapan yerlere gideceksiniz oralarda hem kameralar hem ona göre ayaklar var montaj icin
|
|
onurrr41
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2015 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 177 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
GoPro alıp sabitleyebilirsiniz :)
|
|
1.4 Peugeot 206 8V - Benzin - X-Design - 2006 Model - Otomatik Şanzıman - H7 LED Uzun Far Ampulü - Pioneer Kapı Hoparlörleri
|
|
uzunca961
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 630 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı uzunca961
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Vidalama yapmadan çözmek istiyorsunuz sanırım. çaresi pek yok gibi ben de zamanında düşünmüştüm ama içeriyi çekmek istiyorsanız ön ya da arka cana taksanızda olur. dışarısı içinse eğer vida şart gibi
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |