![]() |
|
Hava filtresi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Turgut58 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2018 Konum: Sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 69 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2018 Saat 18:00 |
s.aleykum.arkadaslar pejo 308 de hava filtresi kaputu açınca bir tarafı gözüküyor dışarda kalmış gibi bu normal mi yoksa bir tuhaflık var mı bunda
|
|
![]() |
|
Selçuk55 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2018 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kırmızı contalı yeri görünüyorsa normal yan sanayi filtreler yerine tam oturmaları contası görünür disardan
|
|
![]() |
|
Turgut58 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2018 Konum: Sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 69 |
Aynen turuncu kısımlar gözüküyor.benim araç çok sık fan açmaya başladı götürüyorum ustalara kimse şuradan yapar falan demiyor gayet normal diyor.ama aşırı fan aciyor son devirde kısa mesafelerde falan
|
|
![]() |
|
Karacocuk24 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 679 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Karacocuk24
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bence gidin orjinal alin benim aracta yan sanayi ile orjinal arasinda 1litre yakit farketti belki araba kastigi icin kendini fan aciyordur
|
|
![]() |
|
Selçuk55 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2018 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
Bu havalarda normal bide Sivas olunca sen birde Samsun'un gör nem nem benim 206 sürekli fanda klima ayrı açıyor hararet ayrı fanı
![]() |
|
![]() |
|
arac çok kısa mesafede 3 km de falan son devir fan aciyor.arac stop ettikten sonra da 3 dk falan son devir fan çalışıyor.lpg taktirdiktan sonra bu olay yaşanmaya başladı.bir de hava filtresi gözüme çarptı acaba etkisi olur mu diye.
|
|
![]() |
|
LPG normalden daha fazla ısıtıyor motoru yani 90 olan gösterge aslında 96 98 derecede olan motor demek yok abi ya nefret ediyorum LPG'li benzinli araçtan örneklerini de görüyoruz işte dizel candır ya.kisa mesafede öyle 2 km gidip daha hararet göstergesi yerinden oynamadan fan açılırsa sorun evet var
|
|
![]() |
|
maalesef öyle ya benzinde kullansan dünya kadar para lpg de kullan türlü sorunlar.evet sorun var muhakkak sürekli kısa mesafede fan açması normal degil
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |