![]() |
|
Motor Yağı hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
YNR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2018 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Temmuz 2018 Saat 13:01 |
Merhaba arkadaşlar, ben hem araba konusunda hem forumda yeni sayılırım. bir şey sormak istiyorum. motor yağı azaldığında, eski yağı boşaltmadan, değiştirmeden yeni yağı üzerine koyarsak herhangi bir sorun olur mu. bu arada ben aracı yeni aldığım için eski yağın da ne olduğunu bilmiyorum, fakat koyacağım yağın 5-30 olacağını biliyorum. teşekkürler
|
|
Peugeot bir yaşam tarzıdır
206 1.4 HDI |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11677 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aracın ne kaç bin km' de bilgi verirsen yardımcı olalım
|
|
![]() |
|
YNR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2018 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
2006 - manuel -1.4 dizel-- araç 178000 de. aldığım kişi 173000 de bakım yaptırmış..ama ben yinede bi yağını filan bakayım diyorum.
|
|
206 1.4 HDI |
|
![]() |
|
206 bu arada :)
|
|
206 1.4 HDI |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11677 |
Motor performans durumu iyiyse 5w40 yoksa 10w40 kullanmanı tavsiye ederim 5w30 biraz ince kalır
Marka Olarak sıralamamda Elf, Mobil, Total, Castrol
|
|
![]() |
|
cevap ve tavsiyelerin için çok teşekkür ederim .bu arada cevabından, eski yağı boşaltmadan üzerine yenisi koyulabilir anlamı mı çıkıyor.
|
|
206 1.4 HDI |
|
![]() |
|
5w30 koyma zaten pahalı üste eklemede pek tavsiye etmiyorum. Sen yağ bakımı yaptır
Yağ Yağ filtresi Hava filtresi Polen ve mazot filtresinide değiştirmeni tavsiye ediyorum |
|
![]() |
|
anladım..çok sağol..teşekkür ederim
![]() |
|
206 1.4 HDI |
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3070 |
Şu an motorda olan yağın markasını ve kaçlık olduğunu biliyorsan ve motor yağında ciddi eksilme varsa ekleme yapabilirsin. Ama önceki yağ hakkında bilgin yoksa ekleme yapma. Farklı yağları karıştırmak iyi değildir.
|
|
![]() |
|
Teşekkürler talip. sağol
|
|
206 1.4 HDI |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |