|
Lincancabur 18 inç jant |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
CanTuncay
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı CanTuncay
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 15 Temmuz 2018 Saat 15:39 |
selamlar arkadaşlar 2009 model 308 imi şuan 15 inç kara jant ile kullanıyorum 18 inç lincancabur modeline geçiş yapmak istiyorum. Aracımızın süspansiyonları kullananlar bilir zaten sert 18 inç e geçtiğimde konfordan çok fazla ödün vermiş olur muyum kullananlar tavsiye eder mi ?
|
|
Gargi
1. Vites 31 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2011 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
merhaba,
Ben 307 aracımda uzun seneler eibach sportine ( 5 cm ) yaylarla birlikte kullandım. Konfor olarak tabi ki kayıp yaşayacaksanız, fakat burda önemli olan nokta bulunduğunuz, aracı kullandığınız lokasyonun yol yapısı. Çok kötü olmayan yollarda sizi rahatsız edecek bir konfor kaybı olmayacaktır, zeminin kötü olduğu yerlerde ise yola sürekli küfür edeceksinizdir :) Siz taktırın bence hatta ben kendi jant ve lastik takımımı, yaylarmı forumdan bir arkadaşa vermiştim. O da bildiğim kadarıyla memnundu.
|
|
CanTuncay
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı CanTuncay
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Bende almayı düşünüyorum hatta ikinci el alıcam alacağım arkadaş artık 16 inçe kendi orjinaline geri dönmek istiyormuş :) Acaba neden. Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
18 jantla konfor olmaz. lastik yanagı azaltıkca konfor düşer araba 70 le giderken 110 hissi vermeye başlar. 16" jantlar ideal benim eski 308 de orjinal 16" vardı iyiydi ben olsam takmazdım
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
merhabalar öncelikle aramıza hoşgeldin. 16 üstü konforunuz azalır hocam en ideali 16 jantlar orjinal çıkma temiz 1000 tl geçmez bulabilirsiniz.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |