![]() |
|
Peugeot 206 üst silindir contasi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
unalt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mayıs 2018 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Temmuz 2018 Saat 08:11 |
2000 model aracımda üst silindir contası yanmış sanırım , arac karninin altindan su atıyor, dün hararet yaptı 4 litre su koydum, ustaya çeksem masrafı ne olur ki, yeni zamanda değiştiren oldu mu
Düzenleyen unalt - 05 Temmuz 2018 Saat 08:11 |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam ortalama 1000-2000 tl arasında bir maliyet çıkar kapat sökülmeden birşeydemek zor. çünkü bu işlemlerde triger ve devirdaimde değişir büyük ihtimal. inşallah eksantirik - subap ve silindir yuvalarında sıkıntı yoktur.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
kapak acma 1000 den baslıyor tahmini 2000-2500 tutar
|
|
![]() |
|
seroline ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 25 Haziran 2018 Konum: Kars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
Kardeş merhaba, daha 1 ay önce silidir kapak contam çürüdüğü için motor suyuna yağ karıştırma problemi yaşadım. Ben biraz erken davrandım ve benim sorunum az masrafla bitti.
Kapak contası:65 lira(orijinal taktırın-servisten temin edin) Sökme takma-işçilik:700 lira Triger seti:185 lira(triger conta yenilenirken değişir) Yağ-yağ filtresi: 125 lira Benim aracım hararet yapmadığı için ucuz atlattım, aracınız hararet gördüyse eğer kapak taşlanacak(ortalama 200-300 lira). |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |