![]() |
|
Psx24w sis farından H11 sis farına geçiş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ELECTROMER ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Temmuz 2018 Konum: ELAZIĞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ELECTROMER
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Temmuz 2018 Saat 10:25 |
Herkese selamlar. Aracım 1.6 VTI 2011 model ve Psx24w denen saçma sis farı var üzerinde. Ben bunu H11 soketli sis farıyla değiştirmek istiyorum. Sorularıma gelecek olursak;
1) Bu işlemi daha önce yapan var mı? Böyle bir şey mümkün mü? 2) Orjinal sis farı 24w ve H11' e geçtikten sonra ben 55w halojen veya 35w led taksam bir sorun olur mu? Yani yanıp sönme veya hiç yanmama gibi. Şimdiden teşekkürler. |
|
![]() |
|
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
![]() ![]() ![]() ![]() |
psx24w soketinde led ampulleri var. Alınıp takılabilir. Neden H11 e geçmek istiyorsunuz ?
|
|
YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK
|
|
![]() |
|
ELECTROMER ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Temmuz 2018 Konum: ELAZIĞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ELECTROMER
Hocam bende birkaç tane psx24w soket led buldum ama ilanın altında ledin boyutundan dolayı peugeot araçalara uymaz deniyordu. Bknz; Sizin psx24w sokete uygun led öneriniz varsa alabilirim. |
|
![]() |
|
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
ğsx24w bildiğim kadarıyla H16 geçiyor. Ancak kısa led lamba lazım sis için. Aliexpresste var ancak çok parlak ışık vereceğini sanmıyorum. Yuva ile cam arası kısa mı normal led sığmaz mı ?
|
|
YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ELECTROMER
Evet hocam yuva ile cam arası kısa. Bende Bazı forumlardan 207 nin eski sis farı H11 i takabilirsiniz diye okudum ama emin olamadım. H11 sis farı uygunsa hiçbir sorun kalmıyor çünkü H11 sokette bolca led var. Bu yüzden buraya yazayım dedim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |