![]() |
|
206 CC hararet sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ali Durmuş ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2018 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ali Durmuş
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Haziran 2018 Saat 16:06 |
arkadaşlar merhaba 2 aydır bir sorunum var. Aracım 2004 model 1.6 benzin lpg 206 CC . Aracım 3 ay önce fan kısa uzun devresi bozuldu motor ısınınca uzun devri acmadigini fark ettik ve fanın yanında bir parça değiştirdi arkadaşım tamirci bu arada birlikte yaptık parçanın adını bilmiyorum sadece fanin yavaş hızlı dönmesine yarıyor omu değiştirdik termostati değiştirdik ne olur ne olmaz diye araba düzeldi. Adana o zamanlar bu kadar sıcak değild suan 35 derece. Araba iki gündür hararet yapıyor. Mesela otobana girdim orta şeritte 90 100 ilerliyorum hareret 90 da geçmiyor otobanda çıktım isiklarda durdum hararet tavan engine coolant temp too high bu hatayi verdi ekranda şehir içinde hızlı gidince hararet düşüyor yavaş gidince yükseliyor şehir içi klima açınca araba harareti sona dayanıyor. Bazı arkadaşlar radyatorun ufak geldigimi kaldirmadigini söylüyor geçen yaz da bindim bu arabaya böyle birşey yoktu radyatorun klima açınca yada hava sıcak olduğu zaman kaldirmadigini ince olduğunu söylüyorlar üzerindeki orjinal kale marka radyator ne yapacağımı bilmiyorum yardıminizi bekliyorum
|
|
![]() |
|
Selçuk55 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2018 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kardeş fanın üzerinde Aslan armasının arka tarafında roleler var ve fan rezistansını kontrol ettir büyük ihtimal sorun burada
|
|
![]() |
|
Ali Durmuş ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2018 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ali Durmuş
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
yarın tamirciye birakacam ama yine radyator Ufak geliyor diyeceker ama Senin söylediğinini de söylim bir gardaş
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |