![]() |
|
206 1.6 2000 model kol dayama aparati |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
unalt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mayıs 2018 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Haziran 2018 Saat 17:23 |
arkadaslar araca sonradan kol dayama aparatı taktiran var mı ? Nasıl oluyor performans , uyumlu oluyor mu , malum sonradan vidalar falan olacak
|
|
![]() |
|
breakbeat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2018 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı breakbeat
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
https://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/nova-oto-kolcak-oto-kol-dayama-oto-kol-destegi-universal-kolcak-kol-destegi-356489976
ben bundan taktım, sıkıntı yok kullanıyorum bayağıdır. arka gözde iptal olmadı
|
|
![]() |
|
unalt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mayıs 2018 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
link açılmadı , görsel atabilir misiniz, ya da linki tekrar
|
|
![]() |
|
breakbeat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2018 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı breakbeat
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı breakbeat
alttaki ayaklarını hiç takmadım, direkt olarak dikdörtgen delikli şeyi ortadaki yere sokup vidaladım
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |