![]() |
|
OTOMATİK ŞANZIMAN GICIRTI SESI |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
satze2 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2017 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Haziran 2018 Saat 22:48 |
Merhaba iyi bayramlar. 99 model XR otomatik 206'var. Bugün dinlene dinlene 400 km yol yaptık. Arabayı stop ettim. Yarım saat sonra aracı çalıştırıp D konumuna aldığımda arabadan gıcırtı gelmeye başladı. Bazı arabalardan kayış sesi gelir ya işte onun daha kısık seslisi.Hatta pencereyi kapatınca duyulmuyor bile. Aynı olay geri vitestede oluyor fakat boşta ve park konumlarında yapmıyor. D konumunda gitmeye başladıktan 2 sn kadar sonra sesi kesiyor. Kayışın gerginliğide normal duruyor. Cekişinde vites geçişinde hiçbir problem yok. Sizce problem nedir.? Acaba çok yol yapıp yorduğumuz içinmi olabilir? Sabaha kadar rahat uyuyamayacağım sanırım.Bayram vakti açık yerde bulamıyorum. Yolda kalmakta istemiyorum :(
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |