![]() |
|
Sanırım bize de sanayi yolu gözüktü(Kıbrıs) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ErturkEgemenn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2017 Konum: Girne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErturkEgemenn
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Haziran 2018 Saat 19:28 |
Herkese merhaba abilerim/kardeşlerim, 2003 307 sahibiyim geçen hafta kaldırımdan inerken aracın sağ tarafını kaldırım taşına vurmuştum o günden beri araç sola çekiyordu, ve otomatik şanzımandan 1’den 2’ye atarken cik diye bir ses geliyordu. Bugün sola çekme olayı için lastikçiye gittim rotlara baktırmaya, rot ayarı için 80 lira dediler ama yapsakta tutmaz lastikler bitik dediler. sağ lastiğin diğerlerine göre daha yavaş döndüğünü söylediler ustaya yönlendirdiler, sanayide 1-2 usta dolaştım balata değişimi ve disklere torna+işçilik 365-450 TL arası fiyat çıkarttılar. Lastikçi de öndeki 2 lastiği değiştirelim belki düzelir dedi şimdi abilerim/kardeşlerim sizce hangisi daha mantıklı olur?
|
|
![]() |
|
Selçuk55 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2018 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lastik degisimiyle veya lastigin bayat olup olmayisiyla yavas donmesinin bir alakasi yok ya fren merkezlerin yani pistonlar cok kotu durumda sıkıyor piston geri cekmiyor balata diski sıkıyor yada diskinde bariz set var balataya degiyor ama lastikle alakasi yok
|
|
![]() |
|
ErturkEgemenn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2017 Konum: Girne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErturkEgemenn
![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkür ederim cevap için o zaman önce disk,balata frenlere baktırayım fakat fiyat iyi mi yoksa çok mu?
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
sorun ön takımla alakalı gibi kardeşim. Sen fren hidrolik yağınıda değiştir. eğer araç kıbrıstaysa fiyatlar oralarda yüksek malesef.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErturkEgemenn
abi selam kusura bakma bir süre yoktum forumda. Şimdilik elletmedim uzun yol vs olmadığı için sorun çıkarmıyor. Akü değiştik yakın zamanda sağolsun aniden park edip geri dönünce marş basmıyordu 50’lik çıkarttık 62 taktık fakat şunu anladım bu Double ekran muhabbetini iyi bi elektrikçi yapmazsa çok sorunlu oluyormuş. Ön takımla lastiklere de baktıracağım bir ara ama şu an ekstra bir problem yok mutluyum uçan tosbağadan
![]() |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
şimdilik sıkıntı yoksa devam et kardeşim bence. teyp işini dediğin iyi bir ustaya baktır sıkıntı yaşatmasın sonra.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErturkEgemenn
Orijinal teybe geri döneceğim abi ya gözünü seveyim orijinal parçanın dert yok tasa yok teşekkürler cevabın için
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |