![]() |
|
307 Yol Bilgisayarı sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
darkness1989 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Haziran 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı darkness1989
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Haziran 2018 Saat 14:00 |
merhaba arkadaşlar..aracım peugeot 307 1.6 hdi..aracımda ki sorun yol bilgisayarında..yol bilgisayarı seçenekleri silecek kolu düğmesine basınca değişiyor normalde ama benim ekranda artık kendi kendine değişmeye başladı..bakıyorum tarihi gösteriyor yarın bakıyorum anlık tüketimi gösteriyor ben değiştirmediğim halde kendi kendine kaç km yakıt kalmış onu gösteriyor ve birde anlık tüketimi gösterirken doğru göstermiyor takılıyor..aranızda böyle bir sorun yaşayan ve duyanlar varsa bu konuda yardımlarınızı bekliyorum..
|
|
Peugeot 307 1.6 HDİ 110 HP
|
|
![]() |
|
maximusti ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
com2000 kolu arızası olabilir.
tuşda nemlenme vs. nedenle oksitleme yapmış olabilir. |
|
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |