![]() |
|
206 1.4 Hdi Feline fiyat önerisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ukayl ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2017 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2018 Saat 23:40 |
Merhaba arkadaşlar , 206 1.4 hdi feline paket 2006 model aracımı satmayı düşünüyorum Km 90 binde , sadece arka sağ kapı değişik. Ortalama fiyat aralığı hk. da bilgi verebilirmisiniz _?
|
|
![]() |
|
Selçuk55 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2018 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
250.000 kmdeki araclar 23 25 bin araligina bakarsak senin aracin 90.000 kmde degisen olsa dahi 30 lira usta
![]() |
|
![]() |
|
ukayl ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2017 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
teşekkürler hocam |
|
![]() |
|
Selçuk55 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2018 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
Ne demek hocam ama devir oyle bir hale geldiki aracinizi satamiyorum sanmayin gerekirse 6 ay dursun ama ucuza vermeyin cunku yerine yenisini bulup alamayacaksiniz bende 2002 1.4 hdi xr var babam gelse 26 lira 180.000 de 1 degisen var satmam cunku bu km lerde 206 nadir cikio hep 250 300 binde araclar
|
|
![]() |
|
Valla kardeşim adamla 32 ye anlaştık zaten sonra ben araba bulamadım diye caydım malesef , çünkü araç bulamadım aalcak . Kafayı yedim sonra mecburiyetten vazgeçtim.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Hayırlısı hocam şu dönemde araç satmakta zor almakta malesef
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |