![]() |
|
206 Gtı aks sorunu görüş ve yardım lütfen |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ekrem68 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mayıs 2018 Konum: Aksaray Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Mayıs 2018 Saat 00:53 |
hayırlı akşamlar herkese aranıza yeni katıldım bende kendi bütceme göre bir pejo 206 sahibi olmak istiyorum (GTI) gecen hafta 600 km uzakta bir arac begendim anlaştık yola cıktım 12 saat yol gittim ben yolda iken arac kaldırma cıktı ve aks ile ilgili bir problem oldu yani usta öyle söyledi sorun şu arac hareket halınde iken tahamül edilemeyecek bir tak tak ses geliyor ve sizi yerinizden oynatacak kadar titretiyor aracı life kaldırıp elimizle tekeri cevirdigimizde motor saga ve sola hareket ediyor zamanım olmadıgı için ve yeni aksı bulamadıgımız için yaptıramadım elim boş tekrar 12 saat yol geldim arac sahibi cazip bir fiyat verdi sizce buna deger mi ? Ayrıca aracı kendisi bana getirecek. o arabada düzen tutarmı geecekten aks ile ilgili bir problem mi ? Maliyeti ne olur cevaplarsanız çok sevinirim görüşlerinize saygım sonsuz ona göre hareket etmek istiyorum. Şimdiden teşekkürler
Düzenleyen Ekrem68 - 11 Mayıs 2018 Saat 00:55 |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz diyelim. kaldırıma çıktıya alt takım komple eğilmiştir tabi olayın nasıl oldupu bilmediğimiz için kesin bir yorum yapmak zor kardeşi sonuçta bir sürü zaman ve para harcamışsın. büyük ihtimal aks lar ön tabla motor takozları eğilmiş olabilir yapılır düzen tutar ama yapılan işçilik ve kullanılan malzemeler önemli yan sanayi takılırsa yine sıkıntı çıkabilir. yolda düz gitmez vs. inşallah alt traverste eğilme olmamıştır. yoksa baya bir masrafta açabilir. Eğer satıcı gerçekten iyi bir fiyata verecekse neden alınmasın. araçta başka bir sorun yoksa. Zaten satıcı aracı yaptırıp getirmek zorunda yoksa o halde araçlar 600 km yolu gelemez. Eğer aklına takılan başka bir sorun yoksa araç temizse ve uygun bir fiyata alacaksan alabilirsin. Ama kesinlikle sen yinede 1000-2000 tl masraf çıkacak gibi düşün
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Ekrem68 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mayıs 2018 Konum: Aksaray Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Çok teşekkür ederim işin aslı biz 16,500 e anlaşmıştık ben bu fiyatta gittim gidince bu olay olmuş kartel delinmişti oluk oluk sag akıyordu sanayiye arabayı yürütüp karteli yaptırdık yagını koyduk ama kasıntı olayını çözemedik bende sogudum ve geldim aracı çekiciyle getirecek bana ben burda yaptırıcam söyledigi fiyat ta 13.000 ayrıca direksiyon hidrolik pompası yada hidrolik hortum aksamları degişecek çünki direksiyon sert şuan.
Düzenleyen Ekrem68 - 11 Mayıs 2018 Saat 11:20 |
|
![]() |
|
onlycihan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 810 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hiç girme o işe bana kalırsa başka araçlara yönel.adam pimini çekmiş eline veriyor bombayı.
|
|
![]() |
|
M.Ahmet059 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2017 Konum: Tekirdag Durum: Aktif Değil Mesajlar: 200 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı M.Ahmet059
hiç girme o işe hocam sen madem yaptırmak için planlar yapıyorsun daha az sorunlu bir araba al ;) en azından yürüründe problem olmasın :)
|
|
TechnoWalker
206 XR 2000 59 AAB 966 Tekirdağ/Muratlı |
|
![]() |
|
breakbeat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2018 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı breakbeat
satıcı sanayide sordurmuştur kaça hallolur diye. babasının hayrına 3500 tl düşmemiştir bence. bilmediğiniz başka sorunlarda olabilir araçta
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Şu anki piyasada kaza yapmamış halde bile 16 000 e gti satıyorsa ben kıllanırdim şahsen. Demekki başka problemleri de var. Ben airbagler nasıl açmamış ona da şaşırdım.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |