|
301 active modeline yol bilgisayarlı ekran uyumu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ottoman58
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2018 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ottoman58
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 11 Nisan 2018 Saat 15:14 |
merhabalar, aracım 2013 model 301 1.2 active modeli. orijinal teyibini çıkarıp yerine allure donanımlarında olan ekranlı blutootlu teyipten taktırmak istiyorum. direk uyum sağlar mı |
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
öncelikle aramıza hoşgeldiniz. uyum sağlar hocam sıkıntı olacağını zannetmiyorum. forumdan @alicilik arakdaşımız 301 araca uygulamıştı diye hatırlıyorum.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
ottoman58
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2018 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ottoman58
|
teşekkür ederim hoşbuldum sağolun. peogeot ile tanışmamız 301'e nasipmiş. :) bir kaç yerde ek kablo bağlantı gerektirir vs yazıyordu o yüzden tereddütte kaldım, ekran için elektrik bağlantısı var mıdır, ya da benzin göstergesi blutot tam uyumlu çalışır mı acaba
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
@Alicilik arkadaşımıza özelden mesaj atarsanız size gerekli bilgileri verecektir hocam eski kasa 308 lerde çalışıyor direk araca bağlanıp aktif etmek gerekiyor.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
ottoman58
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ottoman58
|
tamam çok teşekkürler.
|
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
RDE - RD45 degisiminde
RDE (tek satir kendinden ekranli teypler.) BAz donanimlarda oluyor. Teybin bilgisi teybin ortasindaki ekrandan cikiyor. Bunun 2 modeli var. Level1 SAdece mp3 cd aux radyo ozelligi var. 123456 tuslari ekranin altinda Level2 Bluetooth usb aux mp3cd ozelligi var. 123 ve 456 tuslari ayi halde ekranin yan tarafinda Allure paketlerdeki RD45 sistemde Teyp de ekran yok ekran iletisimi yolbilgisayari ile ayri bir ekranda. Bu degisimi yapmak icin, Rd45 teyp efmc uds ekran Ekran soketi Ekran ve teybe uyumlu cerceve Mikrofon ve tesisati USB aux aparati ve tesisati gerekli bunlari baglarken ekran soketi olmayacaka racinizda ekran soketini temin edip araca baglamaniz lazim. Sonrasinda teybe gelen ana sokette 2 terminalin yeri degisecek ve tesisat tamamlanacak En sonra bilgisayara baglanip bir kac aktivasyon yapilacak. Aktivasyon yapilmazsa _ sase numaraniz teybe kodlancak aksi halde surekli bip sesi duyarsiniz. _Ekran da uyarilar cikmaz Eger dusunurseniz arkadasimda set var yardimci olabilirim. |
|
ottoman58
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ottoman58
|
elimde şu an yok ama bi kaç arkadaşta buldum, double ekran taktırdıkları için araçlarındaki orijinal ekran ve teyp duruyormuş. ancak anlattığınıza göre bu cihazlar tek başına yeterli olmayacak, ek bağlantı için başka şeyler de gerekecek :( |
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sistem şu parçalardan oluşuyor
rd45 teyp ana ünite efc c uds ekran Uyumlu çerçeve USB aux portu ve teisasatı Mikrofon ve tesisatı Dediğim gibi ekranın soketi yok onu sizin eklemeniz gerekiyor. Zor bir işlem değil. Teybe gelen 4 kablodan ek alıp yapıyorsunuz Son olarak yetkili ve ya özel bir serviste cihaza bağlanarak teybin şase numarası değişecek ve ekranla alakalı bir kaç parametre aktif eidlecek. |
|
ottoman58
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ottoman58
|
yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim, arkadaşlarınızdaki setlerden nasıl alabiliriz.
|
|
erhandemetgul
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Aralık 2018 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı erhandemetgul
|
MerhabalarTeybe gelen hangi 4 kablodan ek alıyoruz. resim atabilirmisiniz. Ve hangi iki pinin yerini değiştiriyoruz.Yardımcı olursanız sevinirim.
|
|
Mehmet cinpolat
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2021 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Mehmet cinpolat
|
Slm atmış olduğunuz yerde 10 demişsiniz hangi
si oluyor o |
|
Mehmet cinpolat
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2021 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Mehmet cinpolat
|
|
|
Mehmet cinpolat
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Mehmet cinpolat
|
Slm sokette 10 numarasi yok da hangisi oluyor bilgi verir.isini
|
|
Orhan ö
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Kasım 2022 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba hocam benim 301 active paket var bilgi ekranlı teyp taktırmak istiyorum ama benim aracımda gelen teyp kabloları desteklemiyor bunun için herhangi bir aparat varmı varsa nerden temin edebilirim tşkr ederim iyi çalışmalar diliyorum
|
|
BySavash
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2023 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba bu bahsettiğiniz sokette hangi iki terminalin yerini değiştiriyoruz? Cevaplarsanız çok makbule geçer, teşekkürler 👍
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |