![]() |
|
Peugeot 206 1.4 hdi motor sesi normal mi? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bozajuniors ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2017 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bozajuniors
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Mart 2018 Saat 19:48 |
Herkese selamlar.
2006 1.4hdi x design aracım 190 binde motor sesinde bir anormallik varmı yokmu çözemedim. Kapalı otoparkta çekim yapıldı. https://youtu.be/KS2_XhTCrAA Düzenleyen bozajuniors - 30 Mart 2018 Saat 19:52 |
|
![]() |
|
ggitaristt ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
![]() ![]() ![]() ![]() |
Egzos falan mı vuruyor bir yere? motor sesi normal gibi ama yanında sanki bir sac sağa sola çarpıyor gibi bir ses duydum ben.. hoparlölerim ufak o yüzden net ses alamıyorum..
|
|
![]() |
|
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ses normal değil. Bi şıkırtı sesi var anormal olarak. Bir demir ince bir saca deyiyor gibi. Enjektör sesinede benzettim ben.
|
|
YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |