![]() |
|
peugeot 206 aracım gaz yemiyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Naci ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Şubat 2018 Konum: Kutahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2018 Saat 02:51 |
Slm arkadslar ilkte benim sorunum motor beynin ordan yada motor beyninden bir tis tis diye ses geliyor arac lpg geçince başlıyor bu ses ve bu ses gitikce artmaya başlıyor bunun çaresi nedir acaba başına gelen arkadslar ve yetkili arkadaşıma danışmak istiyorum
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle aramıza hoşgeldin. ecu dan öyle ses gelmemesi gerekiyor bence iyice bakmak lazım. altında benzin rolesi olur belki ondanda gelebilir. Yada lpg elektirik tesisatında yanlış bir bağlatı veya oksitlenme de bu tip sorunlara neden olabilir.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
boruc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2016 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende benzin rölesini yazacaktim oncelikle bu röle kontrol edilmeli bence |
|
2002 / 206 Roland Garros 1,6 / 110HP
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |