![]() |
|
Klima göğüs altında gaz Kaçağı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kobe06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Şubat 2018 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Şubat 2018 Saat 15:43 |
Merhaba arkadaşlar aracımda klima ile ilgili bir problemim var. elektrikçiye gittim araca gaz basıldı kaçak kontrolü yapıldı. kaput altında kaçak bulunamadı usta aracın içine binip dinledi. sonra beni çağırdı. göğüsteki havalandırma kanalından gaz kaçak sesi geliyordu. göğüs sökülmesi gerek dedi. sonrasında kaçak ya tamir edilir yada (klima ile ilgili bir radyatör varmış göğüs içerisinde) radyatörden ise değiştirmek gerekir dedi. bu sorun ile ilgili tecrübesi olan arkadaşlar yol gösterirlerse sevinirim. sorunu nasıl çözebilirim. başka bir yere daha göstermeyi düşünüyorum. Ankara için tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı ? yardımlarınızı bekliyorum.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam elektrikçiye deilde bu tip işlerle uğraşan radyatörcüler var hocam. hatta klima kaçak tamir sıvıları var onlar ile bir denemek lazım.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
kobe06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Şubat 2018 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
sağol hocam denenebilir. bir de ankarada bu iş için kaliteli bir yer bulsam güzel olacak.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
işte o konuda usta önemli kardeşim. bir çoğu düdükleme peşinde hep nedense. klima konusunda bildiğim yer olsa tavsiye ederdim. Normal usta konsunda yardımcı olabilirim ancak.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
mekanik tamir işleri için gittiğim ustam var memnunum. ama bu iş için iyi bir yer bulmak lazım.
|
|
![]() |
|
unalt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mayıs 2018 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
sorunun çözüldü mü ? Aynı sorunu yaşıyorum
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |