![]() |
|
Katalitik Konvektör Değişim Ücreti. Tavsiyeniz.? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yigit_dark ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 282 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit_dark
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Şubat 2018 Saat 18:22 |
Aracımla uzun yol yapıp yada sıkıştırdığımda motor arıza lambası yakıyor. Bağladığımda Katalizör verimi eşik değerin altında arızası beliriyor. Problem şu cuma günü orta susturucuyu değiştirdim aracımda artık çürümeye başladı. Neyse ustayla konuşurken katalizörü temizlettiricem dedim. Ustanın verdiği yanıt temizleme hikaye bu temizlenmez direk değişir. Söktük baktık katalizörü hakikaten yanlardan erime yapmış açılmış kısacası. Fiyat olarak 700 lira dedi. Senin sadece dış kısmını kullanıcaz içini değiştircez katalizörü dedi. Vidayla motor kısmına bağlanan yerden bahsediyor.
Fiyat sizce nasıl ben iyice araştırıp başka yerlerden uygun bulursam ordan çözme taraftarıyım. 1 yerden bilgi alıp hemen oraya yaptırmıyım diyorum. Tavsiyeniz olursa yer farketmez ben izmirde oturuyorum ama telefonla bağlantı kurar kargoyla da getirtebilirim ürünü. Şimdiden teşekkürler cevaplarınızı bekliyorum...
|
|
![]() |
|
HasGur ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 474 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İçini değiştirmek ? PG090204 koduyla arama yaparsanız ilk sayfada yerli bir üretici çıkacaktır, bilgi alabilirsiniz. İçini dışını bir değiştirirsiniz :) Sanırım daha yüksek model 207 lerde de aynı parça kullanılmıştı. Az km yapmış bir araçtan sökülmüş, hurdacıda uzun süre yatmamış temiz bir tane bulabilirseniz 100-150 TL gibi bir fiyatla almanız mümkün.
|
|
1973 200
1976 280S 1983Şahin 1990Transit 1991Şahin 1993Toros,Kartal 1995R19 1997Tempra 1999E2200 2000Megane 2004Axor2523 2005Focus 2005 1840 2006307 2007R420 2008Civic 2012SpB |
|
![]() |
|
yigit_dark ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 282 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit_dark
![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler aradım görüştüm. 650 lira fiyat çıkardılar. En azından komple katalizör borusu falan dahil. Euro 3 , Euro 4 Olayını anlamadım. Gönderdikleri resimde benim aracımdakinin aynısı değil. Dış kısmına takılmayın dediler önemli değilmiş. Araştırmaya devam ediyorum.
Çıkma konusu da paradan kaçıp biraz zaman sonra sorun yaşamak istemiyorum. Olmuşken tam olsun. Aşağı yukarı fiyatlar 600-700 aralığında gördüğüm kadarıyla.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit_dark
![]() ![]() ![]() ![]() |
600 liraya katalizör değişti aracımda bugun. Euro 5 takıldı. 10 sene sorun çıkarmaz dedi usta. Şans eseri orayı ara burayı ara derken ustayla aynı semtte hatta baya yakın yerden çıktık. İzmir içinde aynı sorunu yaşayıp değiştirmek isteyenleri yönlendirebilirim. 30 Senedir bu işi yapan bir usta. Piyasada çoğu takılan katalizörün çin malı ve içlerinin kötü olduğunu 1-2 senede dağıldığını söyledi. Umarım sorunsuz kullanırız.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |